j

 

   SkopelitissaHome                Back                Next

vILLA sOMMERS Stuevindu
SKOPELOS THRILLER
- sorry only in Norwegian!

 

 

Kjøpe eller ikke kjøpe!
Mine venner, T&Å, som var her i mars for å se på hus ville gjerne kjøpe det første huset, Red S, men det var blitt tinget på av en annen, mr GI.
Så vi så på mange hus, og de likte godt et par, men til slutt var det bare ett; SV igjen, men der var ikke god nok uteplass. Flott balkong med utsikt men ingen plass til flere å sitte rundt et bord ute, eller en solseng!
.
Så fikk vi høre at Red S kanskje ikke var solgt alikevel, at det var en mulighet! Kjøp av SV ble utsatt, og tirsdag kl.14 skulle alt bli avgjort. Hvis ikke GI hadde betalt forskudd kunne T&Å få huset. Jeg satt i bilen utenfor banken og ventet, forskuddet klart! Men, nei, GI hadde sagt han ikke kunne overføre pengene i dag, hans konto var sperret til i morgen! Vår agent skal snakke med ham i kveld og nå venter jeg en telefon i 19-tiden og hva skjer da? Mr GI sendte forskuddet dagen etter, men såvidt jeg vet har han ikke betalt resten ennå (mai 2006). Mine venner sto med pengene klare og hadde gjerne bydd over mr. GI. Rare greier!

Juni 2006 har det blitt, det ble ikke noe hus i mars på mine venner, men nå holder de på å kjøpe dette huset! Er det ikke herlig?
Det tilhører noen andre norske venner av oss.
Huset heter Villa Sommer, men blir omdøpt til Spiti Mou eller Spiti Kalokeri eller ...  Det er utrolig sjarmerene, ligger i en trappegate med mange greske naboer. Huset har stue med åpent kjøkken nede, samt liten bod og dusj/wc med vaskemaskin. Fra en ytter trapp opp kommer man til "frokostverandaen", et lite toalett og 2 små soverom - det ene kalt Kahytten, for det er ikke stort større! Opp enda en trapp kommer man til takterrassen med nydelig utsikt nedover mot byen og utover til Alonnisos.
Kan man begjære mer?

Prisen tørr jeg ikke nevne her, men det var ikke billig!
På den annen side så er det et fullt ferdig hus, rett til å flytte inn i,
godt vedlikeholdt og har ikke fuktighet!

Lykke til kjære venner;
både dere som mister et hus og dere som har funnet et hus!

PS, de som selger gir ikke opp Skopelos, de skal leie 
et studio 10 månder av året, det ligger slik at man kan 
kjøre nesten til døren.
Viktig når men ikke er så lett til bens lenger!
De greske eierene av huset før, solgte også fordi det ble for 
slitsomt å komme seg dit!
HostGator.com
Web Hosting
 


Home
                Back                Next
skopelitissa@live.no

© Skopelítissa.com 2003 - 2016